default_mobilelogo

Gün içerisinde makyaj tazeleme alışkanlığı olmayanlar, günleri çok yoğun geçirenler ve rujun çabuk bitmesinden yakınanlar için yapılmış bu seri: Max Factor Lipfinity Lipstick...

Renk skalası ile beni benden alan, hergün bıkmadan sürdüğüm, her ortama uyan ve kalıcı rıju keşfettikten sonra normal ruj sürmediğim bir kalıcı ruj bu.

Firmanın sloganı olan ‘Boya, Parlat, Unut’ sonuna kadar doğru. Ayrıca kullanımının kolaylığı ile herkesin müdavimi olacağı bir ürün.


Sabah evden çıkmadan bir kere sürmeniz yeterli… Gün içerisinde içilen çaylar, kahveler, öğle yemeği v.s. sonrasında acaba rujum çıktı mı diye düşünmenize gerek yok. Çünkü çıkmıyor. Zaten marka 10 saat kalıcılığı vaat ediyor.


Diğer markalarda oluşan pütürlü yapı oluşturmaması büyük bir avantaj. Nemlendirici kısmı ise gayet başarılı.


Kullanımı ise;
-İlk olarak renkli olan ruju mümkün olduğunca homojen bir şekilde sürüyoruz ve 1 dakika kadar bekliyoruz. Hatalı sürerseniz korkmayın ıslakken hemen çıkıyor ama kuruduktan sonra çok zor!

-İkinci adımda ise dudağınızda kuruluk hissettikten sonra hem nemlendirici hem parlatıcı olan saydam ruju sürüyoruz. İşte bu kadar :)


Tek dikkat edilmesi gereken 1. Aşama ile  2 aşama arasında 1 dakikalık bekleme süresini gerçekten beklemek. Beklemeden sürerseniz eğer kalıcılık sağlanmıyor. Renkli rujun dudakta kuruması gerekiyor. Benden söylemesi…

Resimdekinin rengi Natural Nude...


 

Eğer yanlış renk tercih ettiyseniz yada gün içerisinde renk değiştirmek isterseniz bebe yağı ile yada yağ çıkarma özellikli makyaj çıkarma losyonları ile hafifçe silerek çıkarabilirsiniz.

 

 Fiyatı ise 38 TL. Ancak indirim zamanlarına denk gelince 20 TL civarına düşüyor işte ozamanlarda stoklamak lazım :)