default_mobilelogo

Aslında birçok kişinin kullandığı, kiminin çok memnun olduğu kiminin hiç memnun olmadığı bir seri… Bana soracak olursanız ben memnun olanlardanım…

 Yeni çıkan Million Gloss Parlaklığını yitirmiş mat saçlar için, Liquid Silk Gloss ise ipeksi görünüm için yapılmış iki ürün…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Çok sorunlu olmayan, kırık, yırtık çatlak görünümü olmayan saçlara sahip olan şanslı insanlardan olsam da sık sık bakım ürünlerini kullanır yeni ürünleri takip ederim.

Günlük kullanım için en çok kullandıklarımdan bu ürünler… Durulanmayan bu sıvı saç kremleri hem saçlarınızın kolay taranmasını sağlıyor hem de parlaklık vererek tel tel görünüm oluşmasını engelliyor. İçeriğindeki keratin ise kimyasallara ve ısıl işlemlere çok sık maruz kalan saçlarda tedavi edici özellik gösteriyor. Kokuları ise biraz baskın, parfümünüzün kokusunu bastıracak boyutlara ulaşabiliyor kullanım miktarına göre. 200 ml lik ürün fiyatı ise indirim dönemlerine göre 9-12 TL arasında değişiyor.

 

 

Türkiye’nin ilk saç bakım köpüğü olarak piyasaya sunulan bu şirin şişedeki köpük ise günlük kurtarıcım oldu. Saçlarım permalı olduğum için köpük şekillendiricileri çok sık kullanırım ancak bu ürün elime geçtiğinden beri köpük bile kullanmaz oldum. Çünkü köpük şekillendiriciler gibi kullanılan bu bakım köpüğü saça şekil verme konusunda gayet başarılı. Fiyatı ise normalde 10-12 TL iken indirimde 4- 5 TL gibi uygun fiyata almıştım.

 

 

 

Sağlıklı saçlara sahip olmam ise, fön maşa gibi işlemlerden mümkün olduğunca uzak durmam, çok fazla taramamam ve belki de üzerine çok düşmememden dolayıdır. Saçlarımda şimdiye kadar herhangi bir boya, röfle v.s. gibi işlemler yaptırmadım 3 senede bir yaptırdığım perma haricinde… Saçlarımın doğal yapısını bozmadım ve oynamadım. Bu nedenle sağlıklı saçlarım var… Eğer saç yapınız çok sorunlu değilse, çok fazla oynamadan böyle destekleyici ve besleyici ürünler ile sağlıklı saçlarınız olabilir.