default_mobilelogo

Son zamanlarda Gratis indirimlerinden önce rengine, sonra şişesine bayıldığım ve denemek üzere aldığım bu ürün sloganı gibi mucizevi bir ürün…

 Şişesinin cam şişe olması bence artı bir özellik, cam şişede olan her şeyi severim ben… Rengi güzel bir turuncu, yapısı ise yoğun…

Değerli çiçek özlerinin yağı olan Extraodinary Oil Saç bakım yağı saç dokusunu kusurlaştırmayı vaad ediyor. İpeksi saçlara ulaşmanın en kolay yolu bence… Çünkü nezaman nasıl isterseniz öyle kullanabilirsiniz. İster şampuanlama öncesi, ister taramadan önce yada saçınıza şekil vermeden önce sürün yeter ki sürün… Zaten 1-2 damla sürmeniz yeterli…
Avucunuza alacağınız 2 damla yağı avucunuza sürün sonra saçlarınıza iyice yedirin.  Damla yeter mi demeyin inanın ki yetiyor:)

 

Bendeki farkı ne mi oldu? Acil dışarı çıkmam gerekiyorsa ( sabahları işe geç kaldığım için hayat kurtarıcı;) ) kuru saçıma uyguladığımda daha parklak ve sanki uğraşılmışta yapılmış bir görünütü  alıyor saçlarım…

 

Hem fiyatı hem faydası gayet iyi… Yani ben beğendim.
Normal satış fiyatı 20 TL idi ama ben inirimden 9,90 TL ye almıştım… Yakın zamanda yeni yıl indirimleri başlar görürseniz kaçırmayın derim.

 

 


Firmadan alınan bilgiler ise aşağıdadır. Diğer çeşitleri deinceleyebilirsiniz.

Geçmişten günümüze bakım ritüellerinin vazgeçilmez bir parçası olan bitkisel karışım yağları, L’Oréal Elseve’in formülü ile saçı korumaya, nemlendirmeye ve güzelleştirmeye yardımcı bir bakım ürünü olarak karşımıza çıkıyor. L’Oréal Paris’ten bir ilk: Her saç tipi için, ağırlaştırmadan komple bakım sağlayan Elseve yağları siz de keşfedin.
Saç bakım uzmanı L’Oréal Paris, bir kez daha saçınızın her ihtiyaç ve isteğini karşılayan bir ürünle karşınızda: Extraordinary Oils. Güzellik ve saç bakımını buluşturan zengin, hafif ve yağlandırmayan formülüyle her saç tipinin ihtiyaçlarına uygundur. Şampuanlama öncesinde saçınızı yoğun besler, tarama öncesinde saç dokusunu yumuşatarak taramayı kolaylaştırmaya, ve şekillendirme sonrasın son bir rötuşta saçınızı onarmaya ve ipeksi bir görünüm kazanmasında yardımcı olarak kullanabilirsiniz. Extraordinary Oils, her saç tipinin doğal güzelliğini ve dokusunu saçı ağırlaştırmadan pürüzsüzleştirmeye yardımcı bakım.İki çeşidi bulunuyor:

1. Extraordinary Oil – Her Saç Tipi
Saçınız en iyi halinde bile canlılık ve ışıltısını yitirmemek için düzenli bakım ve korumaya ihtiyaç duyar. Her saç tipi için üretilmiş Extraordinary Oil’in 6 çiçek özü içeren özel formülü saç telinizi beslemeye ve taramaya, düzleştirmeye, kirlilik gibi dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur.
2. Extraordinary Oil – Colour Vive
Canlı, ışıltılı ve daha kalıcı saç rengine yardımcı! Onlarca yıllık renk uzmanlığından gücünü alan L’Oréal Paris laboratuarları boyalı ve röfleli saçların ihtiyaçlarına adapte olan bir yağ yarattı. Tekrarlanan şampuanlama, güneş ve rüzgar gibi faktörler boyalı saçları yıpratır. Saç canlılığını ve ışıltısını yitirir. UVB filtresiyle zenginleştirilmiş 6 nadir çiçek özü içeren formülü her saç teline ipeksi bir görünüm kazandırır, saç renginizin canlılığını korur.