default_mobilelogo

Hamilelik dönemi başlangıcında detaylıca araştırmalar yapıp bazı ürünler almıştım. Lierac çatlak kremi, Bio-oil bakım yağı v.s. Aldığım kozmetikleri bu yazımda detaylı olarak bahsetmiştim.

Mevsim değiştikçe ihtiyaçlarda değişti elbette ve ikinci kez kozmetik alışverişi yaptım. Bu seferde çoğunluğunu www.kirmizibeyazeczane.com üzerinden yaptım. Fiyatlar piyasaya göre gayet uygun çünkü. Kargo da gayet hızlı kesinlikle tavsiye ederim.

 

Lierac Phytolastil Gel 200 ml Çatlak Jeli: 88 TL

Her gün kullandığım çatlak kremimim 1. si bitince 2. sini almak şart oldu. 34. Haftada henüz birtane bile çatlağım yok. Ergenlikte çatlamış biri için mucize diyebiliriz bu duruma. Çok memnun kaldım. Artık göbek fazlaca büyüyüp gerildikçe sabah+akşam olmak üzere 2 sefer sürüyorum. Liearac'ta beni tek rahatsız eden daha önce de bahsettiğim gibi jeldeki plastik kokusu :(

Uni Mom Anti-Strech Mark - Çatlak Önleyici Yağ 140ml- 40 TL

Arkadaşımın tavsiyesi ile aldım bu ürünü. Omega3, Omega6 ve E Vitamini içeriği ile tamamen temiz içerikli. Lieracla birlikte kullandığım için tek başına etkili olup olmayacağını bilemiyorum ama temiz içeriği ile aklıma geldikçe sürüyorum. Yağ yapısı oldukça kolay emiliyor. Hafiften güzel bir kokusu var.

Buzdolabında saklayıp, sıcaktan bunaldığımda ve sıcaktan fenalık geçirmek üzereyken bu spreyi sıkıyorum göbeğime :)) nasıl güzel  geliyor anlatamam size :D Kesinlikte bu yönetimi tavsiye derim.

 

Nuxe Body Creme Fondante Raffermissante 200 ml: 65 TL

Doğum sonrası sıkılaşmaya yardımcı olması açısından aldım, elimin altında dursun ki o telaşta bir de krem derdine düşmeyeyim.

Bitkisel bileşenlerden oluşuyor olması ve patentli bir içeriği olması beni cezbetti. Ayrıca kutusunun büyüklüğü nedeni ile de tercih ettim. Sonuçta emzirirken de kullanılan kimyasallar önemli olacak. Henüz kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Ama hafif kremsi yapısı ve hoş hafif bir kokusu var.

İçerik : Badem çiçekleri, portakal yaprakları, Brezilya Mimozası, Kigelia Africana, Yasemin Çiçeği Özü, E vitamin

 

Bioderma Atoderm Cream 200ml 20 TL (kampanya)

Arkadaşlarımdan duyduğum, etrafımda oldukça sevilen bir nemlendirici bu. İndireme girince fırsat vermek istedim ancak doğrumdan sonra kullanacağım.

Hem emzirme döneminde yaygın yaşanılan sorunun cilt kuruması olduğunu biliyor muydunuz? Doğum sonrası için aldığım ürünlerin parfümsüz ve parabensiz olması benim için hassas nokta. Çünkü emzirirken ve tenime temas eden bebeğimin parfüme maruz kalmasını istemiyorum.

Yapısı oldukça sıvı, kolay emilen bir yapısı var belli.

 

 

 Yorumlarınızı bırakmayı unutmayın;)

Merve